Hevosravit lapsille – 7 tosiasiaa, joita et tiennyt keppihevostelusta

Suomi on koti loistaville, arvostetuille ja kummallisille urheiluille ja harrastuksille. Tämä ei ole poikkeus, sillä keppihevostelusta on tullut yksi uusimmista lajeista, jonka Suomen Ratsastajainliitto on ottanut suojiinsa.

Jos kuulet ensimmäistä kertaa tästä lajista, joka on valtaamassa Suomen ja muut Euroopan maat, tässä on luettelo niistä asioista, joista sinun tulisi tietää keppihevostelusta.

Loistava liikunta

Keppihevostelu vaatii paljon ominaisuuksia kuten voimaa, nopeutta, ketteryyttä ja ylväyttä suorittaa kaikki liikkeet, jotka ovat osa urheilua.

Edullinen

Keppihevostelu voi olla hauska tapa pysyä yhteydessä hevosiin edullisesti, sillä se vähentää hevosiin liittyviä menoja ja oppitunteja. Tarvitset rahaa vain ostaaksesi oman keppihevosesi.

Kehittää luovuutta

Keppihevostelu auttaa lapsia kehittämään luovuutta, sillä he voivat antaa keppihevoselle oman luonteen, mukaan lukien iän, sukupuolen tai syntymäpaikan. Luonteenpiirteisiin kuuluu myös nopeus, ystävällisyys, itsepäisyys sekä muutakin.

Luovuutta tarvitaan myös siihen, että hevonen voidaan tehdä sopivaksi harjoituksiin ja kilpailuihin. Lapset kokeilevat uusia materiaaleja, väriyhdistelmiä, eri lisävarusteita ja ratsastusvälineitä tehdäkseen keppihevosista ainutlaatuisia.

Ystävällinen ja avoin yhteisö

Keppihevosteluyhteisö toivottaa tervetulleeksi uusia kannustajia kasvattaakseen ryhmää. Keppihevostelun vallankumouksen alullepanijat, Vilhelmiina ja Alisa, sanovat, että kaikki yhteisön jäsenet ovat ystävällisiä toisilleen ja rakastavat uusien ihmisten tapaamista, joiden kanssa jakaa intohimonsa.

Ilman aikuisten valvontaa

Keppihevostelu Suomessa on yksinkertainen tapa leikkiä, pitää hauskaa ja harjoitella liikkeitä ilman aikuisen apua. Sen online-yhteisössä on tuhansia kannustajia ympäri maailman ja sadat heistä kokoontuvat joka vuosi Helsingissä ratsastaen keppihevosiaan.

Erilaiset tyylit

Aivan kuten ratsastuskilpailuissa, arvostellaan keppihevostelussa kouluratsastukset ja hypyt sekä maastoratsastus. Kaikenikäiset lapset harjoittelevat melkein joka päivä tehdäkseen liikkeensä, käännöksensä, hyppynsä ja ravinsa täydelliseksi aivan kuin he ratsastaisivat oikealla hevosella.

Kaivopuisto

Tämä on suurimman keppihevosareenan nimi, joka yleensä pitää vuosittaisia tapahtumia ja kilpailuja kuten CityHorse-tapahtuma tai Keppihevosten SM-kisat. Nämä kilpailut tunnetaan siitä, että ne keräävät jopa 40 000 vierailijaa, mukaan lukien ratsastajia, kumppaneita ja kaupan omistajia, jotka myyvät lisätarvikkeita ja tarvikkeita liittyen hevosiin.

Vaikka keppihevostelusta oppiminen voi kuulostaa hullulta tai tylsältä monelle, se on loistava tapa kehittää yksilöllisyyttä ja itsevarmuutta.

Jos olet luovuuden ja ulkoliikunnan tarpeessa, keppihevostelu on hyvä vaihtoehto kokeilla.

Vaikuttava

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *