Tietoa Vaikuttavasta

esitelty kuva Tietoa Vaikuttavasta - Tietoa Vaikuttavasta

Tervetuloa Vaikuttavaan; me olemme nöyrä lehti, joka on omistautunut raveihin Suomessa.

Vaikuttava aloitti vuonna 2012 pienenä klubina, jossa ystävät ja minä kokoonnuimme puhumaan raveista ja nauttimaan niistä Tampereella, Suomessa. Vaikka Vaikuttava oli jo silloin osa elämääni, en koskaan ajatellut, että Vaikuttava voisi muuttua kokopäivätyökseni ja intohimokseni.

Vasta vuonna 2016, minä, Moses Hines, Vaikuttavan omistaja ja luoja, päätin muuntaa sen pienen hevosravien kannattajaklubin oikeaksi ja omistautuneeksi lehdeksi. Sen jälkeen kun muutin Tampereelta ja perustin Vaikuttavan päämajan Helsinkiin, ihmiset alkoivat oppia meistä.

Vaikuttavassa lukijat löytävät erilaista tietoa hevosraveista vedonlyöntivinkkeihin ja hevosravien hauskoihin faktoihin. Sivustollamme ihmiset voivat oppia kuinka tulla paremmaksi kilpailijaksi, kuinka pitää huolta hevosista ja kuinka mainostaa urheilua sekä maan sisällä että ulkona.

Meillä on paljon hyödyllistä tietoa vedonlyöjille käyttää ja asettaa vetoja Suomessa. Jos haluat oppia lisää hevosista ja suomalaisesta ratsastuskulttuurista, meillä on myös artikkeleita, jotka kertovat hevosroduista. Opi, kuinka voit kouluttaa niitä raveihin ja löydä kaikki keppihevostelusta.

– Moses Hines, Toimitusjohtaja.