5 tapaa, joilla Suomen kilparatsastuksen kannattajat auttavat ympäristöä

Kilparatsastusyhteisö ympäri maailman pitää huolta vaikutuksestaan ympäristöön käyttämällä uusia ekoystävällisiä tekniikoita ja strategioita. Tässä artikkelissa kerromme joitakin tapoja, joilla Suomen kilparatsastuksen tukijat auttavat ympäristöä.

Korkeiden hiilidioksidipäästöjen alentaminen

sivun kuva 5 tapaa joilla Suomen kilparatsastuksen kannattajat auttavat ympär Korkeiden hiilidioksidipäästöjen al - 5 tapaa, joilla Suomen kilparatsastuksen kannattajat auttavat ympäristöä

Kilparatsastustapahtumilla on taipumusta olla korkea hiilidioksidipäästö kaikkien lentokoneiden, helikoptereiden ja limusiinien takia, joita käytetään kuljettamaan vierailijoita, ratsastajia ja hevosia.

Vähentääkseen jalanjälkeään, raviradat istuttavat yli tuhat puuta vuosittain, korvaten näin puut, jotka menetetään puiden kaatamisen takia.

Jätteen kierrätys

sivun kuva 5 tapaa joilla Suomen kilparatsastuksen kannattajat auttavat ympäristöä Jätteen kierrätys - 5 tapaa, joilla Suomen kilparatsastuksen kannattajat auttavat ympäristöä

Monet ravitapahtumat kierrättävät jätteen tapahtumien jälkeen järjestämällä huutokaupan ihmisten keskuudessa, tukien pysyvyyttä ja auttaen raviratoja ja muita laitoksia vähentämään hiilidioksidijalanjälkeä ympäristöön.

Paperin uudelleen käyttö

sivun kuva 5 tapaa joilla Suomen kilparatsastuksen kannattajat auttavat ympäristöä Paperin uudelleen käyt - 5 tapaa, joilla Suomen kilparatsastuksen kannattajat auttavat ympäristöä

Uudelleen käytettyä paperia käytetään tulostamaan ratsastuskilpailuohjelmia, lentolehtisiä, esitteitä ja muita lappusia vähentäen jätettä. Tätä ekoystävällistä toimenpidettä pidetään yhtenä helpoimmista tavoista, sama se millä alalla olet.

Latauspisteiden asennus

sivun kuva 5 tapaa joilla Suomen kilparatsastuksen kannattajat auttavat ympäri Latauspisteiden asennus - 5 tapaa, joilla Suomen kilparatsastuksen kannattajat auttavat ympäristöä

Monet raviradat ovat alkaneet asentaa latauspisteitä sähköajoneuvoille laitostensa sisälle kannustamaan ihmisiä vaihtamaan ajoneuvonsa ekoystävällisempään vaihtoehtoon. Tämän lisäksi sähköisen ajoneuvon omistajat pitävät siitä, että heille on omat latauspisteet.

Ulosteen ja orgaanisen jätteen kompostointi

sivun kuva 5 tapaa joilla Suomen kilparatsastuksen kannattajat auttavat ympärist Ulosteen ja orgaanisen jätteen k - 5 tapaa, joilla Suomen kilparatsastuksen kannattajat auttavat ympäristöä

Kilparatsastuksen kannustajat, edistäjät, jalostajat, kilparatsastajat ja kouluttajat ovat tietoisia siitä vaikutuksesta, mikä tällä urheilulla on ympäristöön. Sen takia orgaaninen jäte ruoasta ja eläinten ulosteesta kompostoidaan ja käytetään istuttamaan puita ja pitämään huolta raviradoista, puutarhasta, tuloista ja muista.

Vaikka nämä toimenpiteet tarvitsevat aikaa ennen kuin merkittävää vaikutusta voidaan nähdä, nämä varmasti auttavat ympäristöä. Jos olet kilparatsastuksen ystävä ja haluat auttaa ympäristöä, harkitse näitä toimenpiteitä päivittäisessä elämässäsi.

Vaikuttava

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *